Vereniging van adviesraden die de lokale overheid adviseren vanuit het inwonersperspectief

Webinar

Mantelzorg in uw gemeente

Mantelzorg is onderdeel van de sociale basis. De sociale basis is een beleidsterrein, maar ook het geheel aan sociale relaties, gemeenschappen, instituties en organisaties in onze maatschappij. Het heeft een politieke, maar ook maatschappelijke betekenis. In dit webinar worden beiden besproken. Er wordt besproken hoe gemeenten toegankelijke mantelzorgondersteuning kunnen realiseren waarin mantelzorgers zich gesteund en gezien voelen. Welke groepen mantelzorgers zijn er en waar liggen hun belangen en behoeftes? 

Deze en andere vragen staan centraal tijdens het webinar Mantelzorg in uw gemeente op 13 november a.s. Wieke Hengeveld, beleidsmedewerker bij Mantelzorg Nederland en haar collega Natalia Vermeulen (projectleider/trainer) delen deze avond hun kennis en inzichten m.b.t. mantelzorg.

Waar en wanneer?

Dit webinar vindt plaats op maandag 13 november 2023 van 19.15 tot 20.30 uur, via de videotool Zoom. Enkele dagen voorafgaand aan het webinar ontvangt u een link en handleiding voor deelname. 

Voor wie?

Deze sessie is speciaal bedoeld voor leden van de Koepel Adviesraden Sociaal Domein. We willen zoveel mogelijk leden de kans geven dit webinar bij te wonen, daarom kan per adviesraad in principe 1 persoon deelnemen. Het maximumaantal deelnemers is 60. Heeft u de sessie gemist? Leden van de Koepel kunnen deze sessie altijd later terugkijken via een link op het afgeschermde deel van de website. 

Aanmelden en kosten

U kunt zich aanmelden via onderstaande button. Op dit formulier vragen we ook of u bepaalde vragen heeft die u de sprekers wilt voorleggen en graag behandeld wilt zien tijdens deze bijeenkomst. Tijdens de sessie zelf is maar beperkt gelegenheid voor het stellen van vragen, (via de chat) de nadruk ligt op kennisoverdracht. Deelname aan dit webinar is gratis. Op onze trainingen en bijeenkomsten zijn deze annuleringsvoorwaarden van toepassing. 

Vragen?

Heeft u verder nog vragen, neem gerust contact met ons op via secretariaat@koepelasd.nl

 

Aanmelden
Beschikbaarheid: Beperkt