Vereniging van adviesraden die de lokale overheid adviseren vanuit het inwonersperspectief

Webinar

Gemeentelijk dementiebeleid

Hoe kunnen lokale afdelingen van Alzheimer Nederland betrokken worden in het aanjagen van dementievriendelijk gemeentebeleid? En wat zou de gemeentelijke adviesraad sociaal domein kunnen betekenen in het aanjagen van deskundigheidsbevordering van inwoners en ondernemers uit de gemeente? Deze en andere vragen staan centraal tijdens het webinar Gemeentelijk dementiebeleid op maandagavond 12 juni 2023 van 19.30 tot 20.30 uur. 

Miriam van Meerten (belangenbehartiger) en Carlijn Lensink (projectcoördinator samen dementievriendelijk) - beide werkzaam bij Alzheimer Nederland - delen de uitkomsten van de dementiemonitor en dementiemonitor mantelzorg. Deze uitkomsten geven een duidelijk inzicht in de behoefte van mensen met dementie en hun naasten. 

Waar en wanneer?

Dit webinar vindt plaats op maandag 12 juni van 19.30 – 20.30 uur, via de videotool Zoom. Enkele dagen voorafgaand aan de webinar ontvangt u een link en handleiding voor deelname. 

Voor wie?

Dit webinar is speciaal bedoeld voor leden van de Koepel Adviesraden Sociaal Domein. We willen zoveel mogelijk leden de kans geven deze sessie bij te wonen, daarom kan per adviesraad in principe 1 persoon deelnemen. Het maximumaantal deelnemers is 60. Heeft u de sessie gemist? Leden van de Koepel kunnen deze sessie altijd later terugkijken via een link op het afgeschermde deel van de website. 

Aanmelden en kosten

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier achter onderstaande button. Op dit formulier vragen we ook of u bepaalde vragen heeft die u de sprekers wilt voorleggen en graag behandeld wilt zien tijdens deze bijeenkomst. Tijdens de sessie zelf is maar beperkt gelegenheid voor het stellen van vragen. Deelname aan dit webinar is gratis. Op onze trainingen en bijeenkomsten zijn deze annuleringsvoorwaarden van toepassing. 

Vragen?

Heeft u verder nog vragen, neem gerust contact met ons op via secretariaat@koepelasd.nl

Aanmelden
Beschikbaarheid: Beperkt